Mona Hendry

HVORFOR FLYTTET JEG...

 • Publisert: 08.07.2017, 20:14
 • Kategori: THOUGHTS
 • til Karmøy? Hvorfor flytte til Karmøy fra Sandnes? Sandnes er jo ikke den største byen men ganske stor. Vi hadde/har et hus veldig sentralt, ca.15 min å gå og ca.3 min å kjøre til sentrum. Og i sentrum er det tre senter og busser/tog videre til vårt største senter (Kvadrat) og til Stavanger. Hadde ikke så mye problem å få tak i noe eller komme meg plasser. Jeg hadde 2 min gå avstand fra dagligvare butikk med søndags åpent. I Sandnes, hvor jeg bodde, går bussene hver halv time med sommer rute (hver 15 min til normalt).

  Her på Karmøy er det et stykke til buss stoppet og butikk (ca.10 min å gå). Bussen går ikke like ofte og dagligvare butikken er ikke åpent på søndager. Alle butikkene stenger også 7 istedenfor 8. Der hvor jeg skal jobbe stenger de 6 i ukedagene og 3 på lørdagene. Det er ikke så mange butikker her så du må ofte til Haugesund og om du ikke har bil så tar bussen en time. Så hvorfor flytte? Hvorfor flytte fra Sandnes til noe mer øde? Jeg får ofte stilt spørsmålet "hvorfor Karmøy? det er jo ikke noe der!".

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Jo familie er her, venner er her, jobb er her, billig bo plass er her, Norges fineste strand er her og det viktigste er at jeg vil være her! Karmøy byr på så mye, om bare folk ville tatt tiden til å bli kjent med plassen. Åkrehamn, hvor jeg bor nå, er den fineste plassen jeg selv har sett i Norge. Vi bor 5 minutter unna Åkra stranden som er kåret til Norges fineste strand. Åkrehamn "sentrum" er ikke så stort men fortsatt har totalt 4 dagligvare kjede butikker! De har en elektron butikk og en lite AMFI senter. De har også mange flere butikker rundt i sentrum. Bare mer og mer spise plasser kommer. Selve byen er ganske rolig i forhold til Sandnes. Du får fred og ro her og du kan virkelig slappe av. Menneskene her er jo også mye mer imøtekommende (min mening)! Her er du en del av samfunnet og samhold er rundt deg. Noe jeg ikke føler i Sandnes. Jeg har bekjente, venner, nær familie og masse slektninger her. Så hvorfor ikke flytte til Karmøy er et mer passende spørsmål for meg.

  Processed with VSCO with hb2 preset
   

 • Publisert: 08.07.2017, 20:14
 • Kategori: THOUGHTS
 • 2 kommentarer
 • hits