Mona Hendry

Ukens ønskeliste #1

 • Publisert: 24.07.2017, 13:30
 • Kategori: MOTE OG VELVÆRE
 • Trykk på bilde for å komme til siden

  T-Skjorte - Classic LogoT-Shirt - TNT TapeT-Skjorte - Flame

  #Mote #Junkyard #HM #Zalando 

   

 • Publisert: 24.07.2017, 13:30
 • Kategori: MOTE OG VELVÆRE
 • 0 kommentarer
 • Mine top sminkeprodukter

 • Publisert: 10.07.2017, 16:00
 • Kategori: MOTE OG VELVÆRE
 • FOUNDATION/CONCEALER

  Lancome Teint Idole Ultra 24H; Denne er HOLY GRAIL om du har veldig fet og oljete hud. Jeg slet med veldig fet t-sone før og fant aldri en foundation som jeg var fornøyd med, som kontrollerte oljen. Denne var min redning og anbefaler virkelig denne. Den virker en del kremete ved pump, men veldig lett til å vær så dekkende og matt og er veldig lett å påføre. Er verdt pengene! Nå bruker jeg den ikke ofte siden huden min har blitt normal og er ikke oljete lengre, men jeg kan ta en liten pump og blande den med hverdags foundationen min om jeg skal noe spesielt og ønsker at den skal holde lengre. Den holder seg fin lenge på hunden! 

  MAC Pro Longwear Concealer; Denne er den eneste concealer jeg egentlig har likt. Har ikke prøvd så mange andre før jeg kjøpte denne og har bare holdt med til denne siden. Den er knall god! Jeg bruker den hele tiden under øynene. Jeg er ganske mørk/blå rundt øynene og denne fikser det på et blink. Veldig glad i denne concealer og kan ikke få skrytt nok av den! 

  Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

  MAC Studio Fix Fluid; Denne er en knall god foundation! Denne dekker utrolig bra og holder utrolig lenge. Om dere føler Lancome Teint Idole Ultra 24H blir for dyr så virkelig gå for denne! Av og til kan jeg foretrekke Studio Fix over Teint idole ved anledninger som å gå ut på fest elns, men eneste er at Studio fix er mer tyngre på huden.

  MAC Mineralize Moisture; Jeg kjøpte denne i og med at jeg følte de foundations jeg har ble litt for matt, nå som huden min er normal og går litt opp og ned mellom tørr og normal. Jeg liker veldig godt glow så da ble jeg anbefalt denne. Jeg liker den veldig godt som hverdag foundation, men den holder ikke like godt som de andre jeg har. Om jeg skal noe spesielt og trenger mer holdbarhet hiver jeg bare en pump av Studio Fix eller Teint idole . Og det fynker ganske bra! Den er veldig naturlig på huden og du får en utrolig fin glow. Denne vil nok passe best til de som ikke har så mye urenheter og rødhet. Jeg har litt rødhet og somtimes har urenheter, men jeg liker veldig godt den naturlig stilen og the glow så derfor er jeg veldig glad i denne.

  Processed with VSCO with hb1 preset

  SMASHBOX

  Smashbox Bronze Lights; Er verdens beste bronzer etter min mening. Jeg elsker denne! Jeg har bare prøvd IsaDora sin bronzer og Makeupmekka sin før denne, men jeg kan ikke tenke meg å bytte denne ut. Den legger seg så utrolig fin på og veldig naturlig. Fergen er veldig varm og dyp (fergen jeg har er warm matte), og den er perfekt for meg som er litt bleik hehe. 

  Smashbox Photo Finish Primer Light; Denne ble jeg også anbefalt da jeg kjøpte mine andre smashbox produkter. Den fikk jeg for den var lett og oljefri som er viktig om du produserer mye olje. Den er helt fantastisk. Den jevner ut linjer, gjør huden min fløyelsmyk, og gjør at sminken min holder seg mye bedre mye lengre. Jeg prøvde den orginal som ikke er light og den gikk ikke på meg. Den var helt forferdelig på min hud. Så jeg har holdt meg til denne i noen år og vil ikke bytte den ut med det samme! Noen ganger i det siste har jeg glemt å ta på primer og jeg ser forskjellen med en gang og er basen er ikke like holdbar.

  Smashbox Brow Tech; Denne har jeg hatt lenge og jeg elsker denne! Og jeg hater verden i og med at den er nå ute av produksjon. Jeg har kjøpt Kicks sin egen brow powder som er ganske lik, men den er ikke like god som smashbox sin. Føler jeg burde sende Smashbox en sint mail over dette hehe! 

  HIGHLIGHTERS

  Maybelline Master Strobing Liquid Highlighter; Denne fikk jeg fra min tidligere jobb og da var jeg så glad for jeg har lenge ville prøve liquid highlighter. Jeg ble veldig positiv overrasket over resultatet. Jeg virkelig elsket den! Den var veldig naturlig og fin, og du kan bygge den opp til VA VA VOOM også. Liker også godt å bruke denne litt som en base for highlighter i pudder form. 

  The Balm Mary Lou Manizer; Ja jeg elsker denne klassikeren, hvem gjør ikke? Den er så perfekt highlighter og det gleder meg å ta den på. Virkelig en av mine favoritter av mine favoritter hehe. 

  Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

  LIPS

  FOREVER Aloe Lips Leppepomade; Den er mitt must have produkt. Har jeg ikke denne i hus får jeg full panikk. Jeg slet veldig med tørre lepper og det var helt forferdelig. Kunne ikke bruke leppestift! Jeg prøvde denne og den har vært med meg siden. Den fukter leppene så utrolig godt og jeg har aldri tørre lepper om denne herligheten er i nærheten.

  Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (ferge 06); Er den perfekt lipglossen. Jeg hater lipgloss siden håret mitt setter seg alltid fast i den og på slutten av kvelden har jeg lipgloss i hele håret. Jeg fikk denne i min 17 eller 18 års dag og takk gud for det. Jeg var veldig skeptisk siden den var en lipgloss, men jeg visste ikke at den var The Queen i lipgloss kategorien. Jeg er veldig glad i denne og fergen er så naturlig/fin. Har ikke møtt noen som ikke føler det samme for denne lipglossen. 

  Fant du noen av dine favoritter her? Noen av dine favoritt produkter jeg burde prøve?

 • Publisert: 10.07.2017, 16:00
 • Kategori: MOTE OG VELVÆRE
 • 4 kommentarer
 • hits