Mona Hendry

Frk Hendry på Nouw

 • Publisert: 31.07.2017, 00:00
 • Kategori: DIVERSE
 • HAR FLYTTET BLOGGEN MIN TIL NOUW.COM. JEG KJENTE AT JEG BLE LITT LEI. FØLTE IKKE BLOGGEN PASSET MIN PERSONLIGHET VELDIG GODT. JEG LAGTE EN GOD UKEPLAN SOM VAR LETT Å FØLGE ETTER, MEN BARE SLUTTET HELT FOR JEG VILLE IKKE MER. JEG SYNTES DET VAR VELDIG DUMT FORDI JEG VIRKELIG SYNTES BLOGGING VAR GØY OG SPENNENDE. JEG KOM PÅ NOUW.COM RETT ETTER LAGTE DENNE BLOGGEN OG TENKTE MED EN GANG "SØREN OGSÅ, JEG SKULLE HA SJEKKA UT ANDRE PLATFORMER"! JEG BESTEMTE MEG FOR Å TESTE DEN PLATFORMEN UT FOR Å SE OM LIKTE DEN BEDRE. OH YES I DID. SÅ MYE MER GØY OG SPENNENDE INNLEGG DU KAN LAGE PÅ NOUW. BLOGGEN BLIR SÅ MYE MER PERSONLIG ENN JEG NOEN GANG FØLTE MED BLOGG.NO FOR DU BESTEMMER SELV AKKURAT HVORDAN DU VIL HA DEN

  FØLG MEG GJERNE VIDERE PÅ HER NOUW.COM/FRKHENDRY

 • Publisert: 31.07.2017, 00:00
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • Bucketlist; Reise

 • Publisert: 19.07.2017, 12:42
 • Kategori: DIVERSE
 •  

   

  Noen tips om andre plasser verdt å besøke?   

 • Publisert: 19.07.2017, 12:42
 • Kategori: DIVERSE
 • 4 kommentarer
 • Toppbloggere jeg følger

 • Publisert: 13.07.2017, 19:36
 • Kategori: DIVERSE
 •  

  Fanny Lyckman - Fanny er så vakker og elsker at hun har en bilde blogg! OG stilen hennes er å dø for! Favoritt svensken min hehe. 

  Erica Mohn Kvam - Erica er min favoritt av de norske jentene. Hun er så rå og er seg selv på bloggen som jeg liker veldig godt. Digger også stilen hennes!

  Anniken Jørgensen - Anniken har veldig mange fine bilder på bloggen sin. Hun har en veldig godt gjennomført blogg! Hun skriver også mange fine tekster. 

  Andrea Sveinsdottir - Eneste Paradise blogger jeg følger fast er Andrea. Jeg vet ikke helt hvorfor, leser egentlig ikke de andre ph deltakerne sine blogger, men jeg personlig mener Andrea er en ganske god blogger!

  Kristine Ullebø - Kristine sin blogg er litt opp og ned for meg. Av og til er jeg fast, av og til er jeg ikke. Kommer veldig an på hva hun blogger om. I det siste har hun hatt en del interessante innlegg og masse spesielle, men fine, bilder! 

  Tuva Willassen - Tuva er ei jeg har følgt av og på. Hun har en veldig inspirerende blogg med kjekke innlegg.

  (Bildene er tatt fra deres egen blogg)

  Hvilke toppbloggere liker dere?

 • Publisert: 13.07.2017, 19:36
 • Kategori: DIVERSE
 • 2 kommentarer
 • Flyttedagen (03.Juli)

 • Publisert: 07.07.2017, 12:49
 • Kategori: DIVERSE
 • 09.29 Nå sitter jeg her i Stavanger på togstasjonen å venter på kystbussen. Jeg stod opp litt før syv for jeg måtte opp på butikken for å levere en pakke som skal returneres. Hehe alltid i siste liten! Jeg pakket nesten alt i går kveld så var ikke mye som skulle gjøres i dag, så jeg fikk slappet av litt. Mamma, dad og storebroren min skal kjøre den lille lastebilen opp til Karmøy så jeg måtte ta kystbussen, for det er tre seter. Jeg tok bussen fra meg klokken 9 til Sandnes, og tok bussen fra Sandnes rundt 09.12. Skulle egentlig ta 09.22 men det kom en før som kjørte rett til Stvg. Er veldig tidlig ute nå som jeg er her halv og bussen går kvart over 10, men bedre å være tidlig enn sen!

  11.05 Nå sitter jeg på ferja i piss regn!! For et vær vi endte opp med.. Veldig kjedelig at været er sånt. Bare håper at det lyser opp litt når vi skal bære tingene inn i leiligheten på Åkra. Her sitter jeg på ferja og skriver på pcen mens jeg trykker i meg sørlandschips og Pepsi Max! Var så sulten på bussen. Det verste er å være trøtt og sulten samtidig?.

  Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

  12.25 Endelig er jeg hos mormor! Har satt meg godt på kjøkkenbordet etter å ha ordnet noe for oss å spise. Sist jeg bodde her på Åkra spiste jeg ofte lunsj hos mormor, og vi hadde alltid smørbrød med karbonade og ost! Så det har jeg lagt til nå:) Fikk en melding at de andre er på vei så nå er det bare å vente. Heldigvis regner det ikke så mye her nå.

  14.20 Er i den nye leiligheten. Har vasket gulvene i andre etasje og venter nå på mamma og de skal komme med møblene. Hehe mormor står utenfor å blir venner med naboene! 

  15.56 DAMN! fyf... Så mye vi hadde med oss! siden jeg ikke var der når alt skulle inn i lastebilen så fikk jeg stort sjokk nå! hele første etasje er fult av møbler. Jeg, mamma og mormor står bare her å ser på gutta boys bære rundt på møbler! off får litt dårlig samvittighet.  

  Processed with VSCO with hb2 preset

  18.29 TIDEN HAR GÅTT SÅ FORT! Vi har vært på butikken og kjøpt masse mat. Bi har fått opp de store møblene og har kun esker igjen. Deilig følelse og de "grunnleggende" på plass. Vi alle er kjempe slitne, sultne og svett. GLEDER MEG TIL DUSJ OG PIZZA! Mamma og jeg skal åpne baileys senere i kveld.

  18.39 MORMOR KOM MED MAT. Horn med ost å skinke! NAM.

  21.01 Nå sitte jeg og mamma godt i sofaen med hver sitt glass av Pepsi max. Vi har styrt mye på kjøkkenet og plassert masse og nå begynner det å gå frem! Vi har ikke spist middag enda hehe, men det kommer etter hvert. 

  21.52 Still going strong!

  23.05 Nå har vi satt oss ned i sofaen og gitt opp for dagen! Vi har klart utrolig masse i løpet av kvelden. Vi er ferdig med kjøkkenet og nå mangler mest å plassere alt i rommene (klær og ting). En del klær som skal også vaskes. Akkurat nå klarer jeg ikke noe enn å sitte på sofaen en stund før jeg hopper i dusjen også i seng.

  01.04 Ennå våken. Mamma og jeg sitter nede i stua etter begge har dusjet og tatt på sengeklær (det er noe av det verste jeg vet, men elsker følelsen av nytt sengetøy). Vi kan ikke gå å legge oss før våre hår har tørket, og vi er late nok til å ikke finne hårføneren min hehe.

 • Publisert: 07.07.2017, 12:49
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • 10 rare fakta om meg.

 • Publisert: 25.06.2017, 16:02
 • Kategori: DIVERSE
  1. Jeg elsker å være alene. Jeg er et menneske som virkelig trivs i mitt eget selskap! Det er ikke ofte jeg kjeder meg og jeg setter pris på tiden jeg får alene. Jeg er veldig sosial av meg og trives godt med andre, men trenger ofte tid for meg til å slappa av. 
    
  2. JEG ELSKER SPEKKHOGGERE! Alt forandret seg for meg når Tilikum døde. Avisene var full av "Blackfish" spekkhoggeren, så jeg ble veldig interessert. Jeg bestemte meg for å se Blackfish. Etter det har jeg elsket, og da mener jeg ELSKET spekkhoggere. Jeg har også blitt veldig engasjert i deres liv i fangenskap! De er så vakre og det gjør meg så vondt å vite at mennesker har revet dem vekk fra sin familie i det ville, og satt dem i en svømmebasseng (FY SEAWORLD!!!) Jeg kan sitte timevis å se på filmer eller Youtube videoer om dem. Spirit animal<3 


    
  3. En av mine største svakhet er bamser. Jeg blir så svak for dem, de er så søte og myke. Når jeg var liten hadde jeg halve sengen min med bamser. Det værste var at alle bamsene måtte vises ellers trodde jeg de ville bli leie seg. Ja jeg trodde mine bamser hadde følelser. Det er noe jeg har vokst i fra meg, litt i hvert fall. 
    
  4. Jeg tror på havfruer. Ja jeg tror på havfruer. Ca. 90% av havene i verden er ?uoppdaget?, som i at de ikke har blitt undersøkt. I 2006 hadde vi utforsket ca. 5 prosent av havet. Så det er mange hav mysterier som gjerne ikke har blitt "bevist" og jeg tror havfruer er en av dem. Det gjør også Kourtney Kardashian og Ashley Graham som jeg vet om. Gjerne de ikke ser helt like ut som de ser ut på film, men en form finnes. 
    
  5. Jeg er sikker på at min sjel har levd før. Jeg har en utrolig tilknytning til 20-40 tallet og veldig til 1800 tallet. Jeg elsker å se filmer som har en gammel setting. Jeg får så god følelse når jeg ser på filmer om har en handling i disse tider, og jeg får bare en følelse som om det er et minne. Jeg har også syk tilknytning til Jazz. Når jeg hører en sikkelig god typisk New Orleans jazz sang så får jeg en merkelig følelse i kroppen. En sikkelig følelse av minner og savn. Jeg har så lyst å gå til en person som kan hjelpe deg se dine tidligere liv, å se om det faktisk fungerer!!
    
  6. Jeg ser på film når jeg er full. Når jeg kommer hjem fra byen, en fest eller har bare drukket en del med en venninne så ser jeg på en film før jeg legger meg. Beste kur for hangover. Før kom jeg alltid hjem, tok av meg sminken og la meg for å sove. Da våknet jeg alltid med vondt i hode og kunne føle meg ganske dårlig. Nå når jeg kommer hjem setter jeg på en film å ser til jeg føler meg mer edru, for da er jeg ikke dårlig dagen etter. Som oftest setter jeg på Free Willy hehe.. 
    
  7. Jeg er veldig avhengig av brus. Pepsi max og sprite. Jeg klare ikke å slutte drikke når jeg først begynner. Jeg drikker opp et stort glass på en-to-tre. Alle vennene mine synes det er så rart og morsomt. En gang var jeg og Camilla hos en kompis å spiste taco. Kompisen vår fylte opp et glass brus til meg også hadde jeg drukket det opp før han fikk helle opp sin egen brus. Han ble helt forvirret først for han trodde ikke han hadde gitt meg brus, så når han forstod at jeg hadde drukket alt så ble han såå overrasket. Hehehe Norske talenter here i come. 
    
  8. Jeg elsker tacky engelske reality serier. Min all time favourite serie er Geordie Shore! Det er så kjekt! Det er så morsomt å se hvordan de oppfører seg og alt dramaet, det er litt som Paradise Hotel (BARE MYE BEDRE) . Er som dop for meg. Først når jeg begynte å se på det så var det på MTV klokken 23.00-01.00, så jeg var oppe i ukedagene til et hver kveld for å se dette. Nå har det gått nye episoder på søndager som jeg har sett, men siste episode var på forrige søndag... Så ikke noe Geordie Shore på meg i kveld!! Nå venter jeg bare spent på neste sesong!


    
  9. Jeg er en bakterie-freak. Jeg klarer ikke at rene klær skal vær i kontakt med noe som kan være skittent. Verste jeg vet er når rene klær blir lagt på sengen! Jeg vasker kjeller leiligheten min ganske ofte, så og si hver søndag! Jeg sliter veldig å dele toalett med andre. Hvis jeg ikke går på min do nede i kjelleren og går oppe, må jeg vaske doen før jeg bruker den. Er jeg på en offentlig toalett må jeg legge dopapir rundt hele dosetet før jeg kan sette meg. Veldig slitsomt om du virkelig må veldig på do.. 
    
  10. Jeg elsker og bruker konstant mine Adidas sandaler! Jeg går med dem hele tiden og bruker nesten ikke andre sko. Alle synes det var så rart at jeg gikk med dem nesten hverdag på skolen. JEG GIKK MED DEM PÅ SKOLEAVSLUTNINGEN! NÅR VI FIKK STANDPUNKT KARAKTERENE VÅRE! hehe det var faktisk ganske morsomt. Når jeg gjorde meg klar så tenkte jeg til meg selv at jeg må ha på sko også tenkte jeg på hvilke sko jeg skulle bruke. Så kom tiden for at jeg skulle gå. Jeg måtte skynde meg for å rekke bussen, så uten å tenke over det slengte jeg på meg Adidas sandalene og gikk. La ikke merke til at jeg hadde dem på før jeg var ved buss stoppet. LOVE THEM. 
 • Publisert: 25.06.2017, 16:02
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • Gårsdagens festligheter

 • Publisert: 25.06.2017, 13:23
 • Kategori: DIVERSE
 • I går hadde jeg et lite familie selskap for de voksne. Gjestene kom faktisk marsjerende i gaten med fløyter, hatter og slips. Min familie her i Sandnes er veldig gøyal og oppfinnsomme så det blir alltid noe show. Det er gøy! Jeg fikk mye fine gaver og vi hadde masse god mat. Vi lagte pastasalat, frityrstekt kylling, greske kjøttboller, ovnsbakte poteter og litt små salat. 

  Min fine crazy familie her i Sandnes. 

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

   

 • Publisert: 25.06.2017, 13:23
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • Steder jeg har vært, del 2

 • Publisert: 24.06.2017, 11:00
 • Kategori: DIVERSE
 • EUROPA:

  - Gran Canaria. Jeg har vært i Gran Canaria to ganger, en gang til Bahia Feliz og en gang til Amadores. Når vi reiste til Bahia Feliz så hadde vi et stort hotell rom på toppen av hotellet. Vi hadde en svær terrasse hvor vi solte oss når vi ikke orket å gå til bassenget. Gode restauranter i nærområdet! Jeg var faktisk syk  en stor deler av denne turen og lå å så på gamle såpeserien i sengaI Amadores hadde vi en leilighet som var ganske greit å ha. Gode restauranter i nærområde, og kun en liten taxitur fra Puerto Rico. Vi var i Amadores da tragedien 22.juli skjedde. Vi var der 2 uker begge plassene. 

  - Tenerife. Vi reiste til Los Cristianos, iallfall rundt der en plass. Vi var ikke så langt unna vannparken Siam park, som vi faktisk besøkte. Jeg er ikke den personen som liker så godt vannparker så jeg har ikke så gode minner fra vannparken. Jeg gikk i fjerde klasse så jeg husker ikke så mye fra den turen. Jeg husker leiligheten da!! Den var på to etasjer! det var en normal leilighet i første etasje med bad, kjøkken, stue, soverom og balkong. Så gikk du opp i andre etasje som var et rom med det største badet jeg har sett. Og et digert boblebad. Vi hadde også totalt 3 balkonger minst. Luksus leilighet. Det var og en del familie drama som er det største minnet mitt fra turen hehe. Faren min hadde fått et hjerteinfarkt rett før vi reiste så han kunne ikke vær med og hans 2 sønner fra Skottland kom også for å vær med. Han ene broren min hadde også sin familie med. Mamma sin venninne og sønn var også med. Vi var en STOR GJENG på turen. Vi var i Tenerife i en uke.

  - Bulgaria. Jeg har vært i Sunny beach to ganger på samme hotell. Majestic. Anbefaler det hotellet på det sterkeste om du skal reise til Sunny beach! De tok sikkerhet veldig alvorlig med mange sikkerhetsvakter. Du følte deg veldig trygg. De hadde også kjempe gode restauranter på hotellet. Var også supre restauranter ute i gaten også. Husker den fantastiske toasten som jeg alltid bestilte på restauranten rett på siden av hotellet med inngangen!! Jeg spiser ofte toast når jeg er på ferie, jeg elsker toast! De hadde også en kinesisk restauranter i nærheten hvor jeg spiste stekt and i lefser, mmm. Hehe husker best maten hvor jeg reiser enn hva jeg gjorde! Siste gangen jeg var her prøvde jeg noen vann aktiviteter. Der vi satt på en donut og en scooter kjørte oss rundt, jeg og noen andre tok to runder med denne. Jeg klarte ikke nesten bevege meg i noen dager etter, jeg følte som om jeg hadde blitt slått ned eller noe. Vi var i Bulgaria i 2 uker begge gangene.


  Hotellet Majestic (bilde fra TUI.no)

  - Portugal. Vi reiste til Tavira noen måneder etter Madeleine McCann ble kidnappet. Mamma var nok litt små redd og mer obs på oss da, men jeg tenkte ikke noe over det i og med at jeg var ganske ung. Vi hadde en etasje hus. Vi måtte bytte hus etter noen dager for det første vi fekk hadde mange problemer. Jeg kan ikke huske det nye huset vi flyttet i, men husker godt det huset vi var i fust. Vi møtte også på noen dansker som vi ble god venner med. En far med to unger også søsteren til faren med hennes sønn. Faren og hans to unger hadde vi en del kontakt med etter turen og å møtte dem i Danmark en annen gang. Vi var i Portugal i 2 uker

  - Kreta. Da var vi i Agia Marina. Kan ikke huske så mye fra denne reisen. Det jeg husker mest er kun fra bassenget og hotell rommet vårt. Husker de hadde utrolig god toast og is med basseng baren. Vi bodde også på et hotell som hadde bassenget sitt rett ved havet. Og det havet var det så mye salt i, husker at jeg kun badet der en gang. Vi var her i 2 uker

  - Kypros. Her var vi i Agia Napa, rett ved siden av Ayia Napa. Her var det kjekt! Vi hadde en leilighet med vårt EGET BASSENG. Vi slapp å dele basseng med mange fremmede for vårt eget basseng var i vår hage (takk mamma og dad). Det var luksus det. Hotellet vi lå på var Callisto, kjempe fint hotell. De hadde også god toast med basseng baren:) tremenningen til mamma, hennes mann, min firmenning og hennes type var også i Ayia Napa en uke når vi var der så vi spiste og gikk ut om kvelden litt i lag. Husker vi var på tivoliet i sentrum. Jeg faktisk prøvde paragliding etter båt når vi var der. Jeg var så redd for å prøve det. Hadde lyst å grine når jeg satt i båten og lot alle gå før meg. Til slutt var det min og dad sin tur. Det gjekk fint og var en fin opplevelse men var ganske redd. 2 uker var vi her.


  Leiligheten vi hadde er det, med bassenget, i høyre hjørnet.  (bilde fra TUI.no)

  - Helles. Da var jeg, mamma og moren til min niese på tur i Levkas. Her gjorde jeg ikke mye. Jeg fikk sinnsyke myggstikk på leggene mine, mange av dem. Så jeg var mest inne på rommet på dagen. Stikkene klødde veldig men når jeg var på rommet med aircondition så var det bedre hehe.. Eneste jeg gjorde i hellas var å gå på fiskespa. Også gikk vi hver kveld, etter middag, på en pub rett nedi gata hvor vi ble godt kjent med dem som jobbet der. Skjønner jo det godt når vi stakk der rett etter middag og var der til ca.2 om kvelden. Hver kveld. De andre to reiste og på båt tur, noe jeg nektet å være med på (jeg var rett og slett en megge på denne reisen)! MEN! Jeg stor koste meg alene den dagen. Jeg gikk ned til kaien hvor vi alltid spiste frokost. Satt meg ned på en sofa og så ut mot utsikten. Og spiste frokosten min; Hamburger og brød m/Tasiki. Det var livet! Her var vi bare en uke, takk gud. 

   

  Av disse turene er det Kypros og Bulgaria jeg mest reist tilbake til. Kypros var det så stille og rolig, veldig koselig og avslappende plass. Og i Bulgaria var det så god mat og så fint hotell!

 • Publisert: 24.06.2017, 11:00
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • Steder jeg har vært, del 1

 • Publisert: 23.06.2017, 21:00
 • Kategori: DIVERSE
 • Jeg har vært veldig heldig å fått reist mye i mitt unge liv. Jeg tenker derfor det hadde vært kjekt å lagt et innlegg hvor jeg har vært og sier litt om den plassen eller reisen. Jeg må dele innlegget opp i to derfor har del 1 og del 2. Ble litt mye å lese om jeg skulle hatt alt i et innlegg. Del 2 kommer i løpet av morgendagen!

  NORGE:

  - Sandnes/Stavanger. Her bor jeg nå, helt siden jeg var 1 og et halvt. 

  - Karmøy. Her har jeg bodd, og skal bo mindre enn 2 uker til.

  - Haugesund. Ble jo født på Haugesund sykehus, men har også vært her to ganger når jeg var litt mindre. Reiste med mamma en gang på Amanda også en gang med mamma og hennes søskenbarn på Amanda. 

  - Ryfylke. (Jelsa og Erfjord) Jeg bodde her mitt første år etter jeg var født. Her har jeg og en del familie og har vært mye i oppveksten min.

  - Kristiansand. Har vært her to ganger tror jeg, begge gangene var for dyreparken. MEN! er utrolig lenge siden jeg har vært her, sikkert rundt 10 år

  - Mandal. Her var jeg en gang når jeg var yngre. Vi reiste opp en hel gjeng å leiet noen hytter. Husker ikke så mye fra turen. 

  - Bø i Telemark. Vi kjørte opp hit, for vi hadde leid en hytte og var i bø sommerland. 

  - Oslo. Her har jeg vært tre ganger. 2 ganger med mamma hvor vi lå på Grand hotell. Og en gang hvor jeg og en venninne reiste for å besøke en venninne som hadde flyttet til Oslo. Turene med mamma var bare typiske jenteturer hvor jeg og mamma shoppet og koste oss og det gjorde vi på Grand hotell!! Det er så fint der.
   

  SKANDINAVIA:

  - Danmark. Jeg har faktisk vært i Danmark fire ganger før. En gang reiste jeg, mamma, 2 av mine brødre og mormor til kristiansand og tok danske båten over å reiste til Fårup sommerland. Jeg har også kjørt til Odense hvor vi leiet en hytte. Når vi reiste hjem så kjørte vi også innom Legoland, ellers husker jeg ikke så mye vi gjorde på den turen. Jeg har også vært i Randers hos en venninne av mamma. Eneste jeg husker fra den turen egentlig er at vi besøkte en regnskog (tropical zoo).

  Også den mest nylige turen! KØBENHAVN! Det er en tur jeg vil alltid huske. Vi reiste med skolen. Min klasse og den andre klassen fra VG2 Salg service og sikkerhet. Det var en så kjekk tur! Vi kom rundt i 4-5 tiden til hotellet også gikk vi til tivoliet litt før 6 og var der til nesten 11 om kvelden. Det var så kjekt, alle må innom tivoliet når de er i København. Dagen etter var vi i en zoo, noe som var veldig trist. Dyra så leie og slitne ut. Jeg er egentlig i mot dyr i fangeskap så jeg burde ikke ville gått der, men jeg er så glad i dyr og elsker å se disse dyr på nært hold. Når vi skulle hjem var det ikke en kjekk følelse jeg satt igjen med å forlate dem der! Senere den dagen gikk vi noen timer i Strøget. Den kvelden spiste vi også på Hard Rock cafe. Dagen etter var vi på båt tur. Hvor vi tok båt for å se plasser som Nyhavn, Havfruen, Litt av slottet, og vi kjørte rundt i Christiania. Anbefales! Denne reisen var absolutt en av mine favoritt reiser.  

  Processed with VSCO with se3 preset

  STORBRITANIA:  

  - Skottland. I og med faren min er fra Skottland har vi vært mye der. Vi hadde hus i en liten by om het Banff, hvor vi var ganske så ofte. Vi solgte dette huset for det ble for dyrt å ha to hus, et i Norge og et i Skottland. Etter det reiste vi ikke så mye til Skottland i noen få år. For ca. 7 år siden begynte vi reise tilbake til Skottland men vi var da i Aberdeen. Broren min hadde leilighet ikke langt fra sentrum så vi bodde der når vi kom over. Etter noen ganger der fant vi ut at det var best å bo på hotell rett ved sentrum, for det var ikke så dyrt. Vi reiste som regel bort til 2-3 ganger i året. Vi sluttet å reise når min far mistet jobben sin i oljebransjen. Jeg reiste en gang med en venninne i sommer 2015. Savner virkelig å reise dit, og så fort jeg får spart opp skal jeg reise tilbake. Er litt mye å spare for jeg bruker så mye på shopping der hehe. 

  - London. Ja denne turen.. Dette var en skuffende tur. Jeg havnet på krykker noen dager før vi skulle reise, typisk. Uansett så hadde foreldrene mine bestilt hotell som skulle være rett ved Oxford street, noe den ikke var. Det var et forferdelig hotell! Heisen var så og si ødelagt (og vi fikk rom på den øverste etasjen). Når vi kom opp til rommet var vi så sjokket! Det var helt forferdelig! Foreldrene mine gikk faktisk å prøvde å finne nytt hotell dagen etter men alt var opptatt eller for dyrt. Vi fikk nytt rom, lengre nede, som ikke var så gale. Heldigvis. Marerittet sluttet ikke der! De dro meg, på krykker, med på flere museer i London og ikke en eneste shopping sted. Eneste positivt fra denne turen var når vi gikk for å se Mamma Mia og all maten vi spiste. 

  Bilderesultat for mamma mia london

  Dere bør virkelig ta turen for å se Mamma Mia eller en annen musikal. Jeg ønsker så å se Løvenes konge musikalen.
   

 • Publisert: 23.06.2017, 21:00
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • Bursdagsgave fra OSLO

 • Publisert: 21.06.2017, 23:07
 • Kategori: DIVERSE
 • Nå har jeg kommet hjem fra en veldig kjekt kveld ute! Som tidligere nevnt var jeg på kino med mamma og så Pirates of the Caribbean. Vi kom til kinoen også kjøpte popcorn, brus, bacon chips og litt godis. Guri så godt det var med bacon chips. det er noe jeg ikke har hatt på så lenge. Når vi kom i kino salen satt jeg der spent. Var så redd for den skulle vær dårlig for jeg syns ikke sist film var så bra, uten Orlando Bloom og Keira Knightley. Så jeg ble veldig glad når jeg fant ut at Orlando Bloom var med!! Filmen begynte og den var så underholdende. Stor kosa meg igjennom hele greia. Så dedikert jeg er til disse filmene begynte jeg å grine!! På slutten når Orlando Bloom dukka opp OGSÅ DUKKA KEIRA KNIGHTLEY OPP. Da kom noen små tårer hos meg, og det var så flaut! Hvem griner av Pirates of the Caribbean. Jeg virkelig lever for disse filmene, please ikke slutt å lag dem! 

  Når filmen var slutt var det på tide å dra bort til restauranten. Vi kom bort (uten å reservere) og det så ganske fult ut. Vi kom inn å fikk beskjed om at de kun hadde ledig utenfor og ikke inne.. Typisk! Hvorfor bestilte vi ikke? Vi tenkte at ingen kom til å være der på en onsdag, så feil tok vi. Så vi stod utenfor å tenkte hva vi skulle gjøre. PLUTSELIG stod bestevenninna mi bak meg. Jeg skjønte ingenting! Så begynte vi å klemme og grine (igjen hehe).. Hun har flyttet til Oslo og blitt flyvertinne for snart 2 måneder siden, også kunne hun egentlig ikke komme fordi det var så dyrt med billetter. MEN plutselig stod hun bak meg ja. Ble så overrasket og glad! Vi har hatt planer lenge om å gå ut sammen når jeg ble 20, siden hun ble 20 for et halvt år siden, så nå kan vi! 

  Nå sitter vi her å koser oss med musserende vin og slapper av til morgen, for da skal vi UT :)

  Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

  Se så fin hun er! Insta: camillaaarsland

 • Publisert: 21.06.2017, 23:07
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • SWEET TWENTY

 • Publisert: 21.06.2017, 11:00
 • Kategori: DIVERSE
 • "Your twenties are the selfish years. Old enough to make the right decisions and young enough to make the wrong ones. Be selfish with your time - travel, explore, fall in and out of love, be rediculous and silly, stupid and wild. Be twenty something"

  I dag er dagen jeg blir hele tjue årl. Når folk spør hvor gammel jeg er må jeg innrømme at jeg har sagt 20 eller snart 20 i noen måneder nå hehe.. Jeg ble født den 21. Juni 1997 klokken 19:16 Haugesund sykehus. Denne dagen har jeg ventet på lenge. Jeg er endelig "voksen", iallfall på papir, og ikke lengre en tenåring. 

  I går satt jeg i stuen med foreldrene mine. Jeg gikk på kjøkkenet for å hente noe og når jeg kom tilbake til sofaen fant jeg en litt stor ROSA eske på plassen min. Som regel får jeg egentlig kun kort og penger fra mamma og dad, men nå hadde de stelt i stand noe mer. jeg åpnet først et kort hvor det stod gratulerer med dagen med penger i. Da jeg åpnet esken ble jeg ærlig talt mer glad enn å få pengene! Veien til denne damens hjerte er via GODIS!! Og det var akkurat det som var oppi (og litt alkohol). Esken inneholdt mine favoritter bamsemums, daim sjokolade plate, daim småbiter, liten musserende vin, redbull, liten flaske jeger, holiday dip, American classic popcorn, poppers og pringles. Fy fader så mye godt! Foreldrene mine kjenner meg alt for godt. 

  "Monas little pink party box" ;)

  Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

  Se så fin!! fult av godis <3 Det lå også et kort i esken som dad hadde skrivet. Et morsom kort som vi lo godt av!

  Nå har jeg bare gjøre meg klar til senere, for jeg har nemlig klart å få med meg mamma for å se pirates of the caribbean. Det er så passende at jeg skal se den filmen på bursdagen min. Jeg elsker de filmene, og Johnny Depp! Etter filmen skal vi på favoritt restauranten min her i Sandnes, Al Forno på bystasjonen! Gleder meg. 

 • Publisert: 21.06.2017, 11:00
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • hits