Mona Hendry

Søndags film #1

 • Publisert: 23.07.2017, 16:10
 • Kategori: TIPS
 • På søndager fremover tenkte jeg å komme med anbefaling/tips om en søndag film eller serie. Søndager er jo ofte dagen, for flest, hvor du gjør absolutt ikke noe enn å glane på tv/pc skjermen. Å av og til kan det være vanskelig å finne ut hva du vil se, så hvorfor ikke hjelpe om jeg kan. 

  Filmen jeg vil anbefale denne søndagen er en film jeg så for første gang i går. Jeg og mamma så Jungelboken. Den nye versjonen, og ikke tegnefilmen. Den kom ut i april 2016, så over et år siden. Den har nå, for en stund siden, dukket opp på Viaplay. Jeg lagret den for å se senere, men kom aldri frem til å gjøre det. Mamma og ville se den, så da var tiden endelig inne for å sette meg ned og se den. 

  Relatert bilde

  Ærlig så hadde jeg ikke all forventinger til den. Jeg var usikker om de kom til å gjøre den lik tegnefilmen eller om de skulle lage sin egen handling. Filmen var ganske lik originalen, noe jeg er veldig fornøyd med. Den var en veldig kjekk film, som brakte frem mange fine barndomsminner, men var også like spennende. Litt rart at jeg kan sitte på enden av sofaen og være helt med i en film, når jeg vet hvordan det ender. Jeg levde meg virkelig inn i filmen. Den var morsom, søt, god, nervepirrende og alt en film skal være. 

  Jeg anbefaler denne på det sterkest og enda mer om du likte jungelboken som barn. Det var litt kjekt å gjenkjenne noen av stemmene også. Det som var annerledes å se denne filmen er at jeg ikke kan sangene på engelsk, så jeg og mamma sang på norsk vi. Spesielt «ta livet som det faller seg», den er bare såå gøy! Hehe nå fikk jeg også lyst å se tegnefilmen, ingen film vil slå dem vi så som barn. Den god følelsen vi hadde, som vi kan huske til dags dato, den kan nok ingen måle seg mot. Vell Jungelboken 2016 gjorde et godt forsøk, og ble fortsatt en veldig bra film!

  Relatert bilde

  #film #jungelboken #søndag

  Noen som har sett den? Hva syns dere?

 • Publisert: 23.07.2017, 16:10
 • Kategori: TIPS
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits