Mona Hendry

Mine topp 10 reality serier

 • Publisert: 15.07.2017, 16:11
 • Kategori: TIPS
 • Teen Mom. Jeg elsker denne serien for du får virkelig komme inn på dem, og inn i deres liv. Liker spesielt i de nye sesongene av original gjengen hvor crewet og producerne er mer med. Serien er jo lagt for å ta sak om tenåringsgraviditet og få ungdommer til å bruke mer beskyttelse enn de gjør. Noe jeg synes er veldig bra emne å ta opp. Beskyttelse forhindrer jo og mer enn bare graviditet. De viser også at å få barn er ikke like lett som det gjerne ser ut som. Det er hardt arbeid.

  Geordie Shore/Ex On The Beach. De seriene tar jeg i sammen for de går ut på det samme. Unge britiske som oppfører seg tåpelig. MEN det er så kjekt å se på. Geordie Shore handler bare om at de drikker og lager drama egentlig, men til tross er de en familie. Jeg blir veldig oppslukt av deres verden og savner dem på tv skjermen om de har sesong pause. GS er nok favoritt serien min. Ex on the beach er jo bare morsomt i seg selv. Bare tenk å vær i et hus med fult av ekser. DRAMA! Og jeg bare godter meg med sånt. 

  Keeping Up With The Kardashians. Kan nesten ikke lage dette innlegget uten denne reality serien. Ja jeg liker veldig godt denne serien og har sett på dem siden de kom på norsk skjerm. Med det sagt, klarer jeg ikke å se på serien akkurat nå. Jeg er veldig lei av dem og klarer ikke å se dem på TV, Snapchat eller Instagram atm. Jeg trenger en KARDASHIAN DETOX! Har ikke sett sesong 13 hvor kim åpner seg Paris hendelsen heller. MEN kommer nok over det etter en pause og vil nok se på det igjen.  

  The Real Housewives Of ... Disse seriene elsker jeg. Favoritt byen er Beverly hills all the way! Likte også veldig godt det "gamle" crewet av New Jersey og Orange County. Har ikke sett så mange av de andre byene utenom en eller to episoder, men setter jeg meg sikkelig inn så blir jeg fort oppslukt. Lever meg virkelig inn i deres liv og drama hehe!

  Ladies Of London. Denne serien er nesten som Real Housewives lillesøster. Er det samme konseptet bare at 3 er fra USA, 2 fra London og en fra Dannmark, men alle bor i London.

  Svenske Hollywoodfruer. HALLO det er såå kjekt! Jeg ser ikke mye svensk tv, men dette er noe jeg må få med meg! Elsker Maria Montazami og elsker å se på alt det RARE hun Gunilla Persson finner på. Hun er jo helt sprø. 

  Long Island Medium. Theresa er så vidunderlig god i det hun gjør! Det er så morsomt å se hvordan hun stopper mennesker over alt og bare begynner å snakke med dem angående folk nær dem som har død. Hver gang jeg og mamma ser på det så snakker vi alltid om hvordan vi vil møte henne og se hva hun sier. Har så lyst å gå til en medium. 

  Flipp eller Flopp. Jeg elsker programmer som har med oppussing eller eiendomsmegling. Flipp og Flopp er så kjekt å se på og få se hvordan de forvandler stygge hjem til fine hjem. Liker veldig godt og Boligjakten UK, Eiendomsbrødrene og Boligjakt for nybegynnere! 

  Barhjelpen. Hehe denne reality serien er ikke helt typisk meg, men det er noe med denne serien jeg bare elsker. Jeg elsker å se på Jon Taffer kjefte på eierne og de ansatte. Han blir så sur! Flere ganger har han nesten begynt å sloss med dem. Jeg elsker å se fremgangen som skjer. Hvordan barene forvandler seg og forhåpentlig forvandler de ansatte seg også. 


  (Bildene er tatt fra Google.no)
   

 • Publisert: 15.07.2017, 16:11
 • Kategori: TIPS
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits