Mona Hendry

Kylling tandoori masala

  • Publisert: 11.07.2017, 16:27
  • Kategori: MAT OG KOSTHOLD
  • I går lagte jeg og mamma en knall god indisk rett. Jeg har lagt denne før men i går ble den 10 ganger oppgradert.

    Du trenger;
    - Kylling 
    - Tandoori Masala krydder
    - Créme Fraîche original eller lett
    - Ris
    - Nan brød

    Ris velger du selv hva du foretrekker. Vi brukte bare vanlig Yasmin pose ris som skal kokes i ca.10 min. Sett på risen og begynn å stek kyllingen. Kyllingen kuttes i biter og stekes med flytende melange. Melange gjør kyllingen så mye mer smakfull. Når kyllingen er stekt tilsetter du tandoori krydderet, så mye du selv måtte ønske. Jeg tar i en del for å gi den gode indisk smaken (bruker det store hullet å krydre med). Etter du har tilsatt krydderet så hiver du en hel Créme Fraîche opp i stekepanna. Blander alt godt sammen, gjerne hiv mer krydder i om du ønsker mer. La det steke ikke mer enn 1-2 min. Før du tilsetter Créme Fraîche, hiver du nanbrødet i ovnen.

    Processed with VSCO with hb2 preset

    Sausen blir veldig kremete og god. Den blander seg godt inn i risen og er rene smak bombe. Vi var ikke forberedt på koss godt smaken ville bli. Jeg har lagt dette før men hadde et annet tandoori krydder og brukte mager kesam. HVA ENN DU GJØR IKKE BRUK DET. Sausen blir som dette aller først, men etter noen sekunder begynner sausen å smuldre opp. Søkte på nett og så at kesam er ikke egnet til koking, hehe etter noen år finner vi det ut. 


     


     

     

  • Publisert: 11.07.2017, 16:27
  • Kategori: MAT OG KOSTHOLD
  • 6 kommentarer
  • 6 kommentarer

    Fredrikke Gustavsen

    11.07.2017 kl.16:31

    æææææ digg!

    Mona Isabella Hendry

    13.07.2017 kl.14:31

    Fredrikke Gustavsen: ja var knall godt!

    Lilli

    11.07.2017 kl.17:53

    Det så veldig godt ut (:

    Mona Isabella Hendry

    13.07.2017 kl.14:30

    Lilli: var utrolig godt!

    Siri Kolstad

    11.07.2017 kl.22:56

    Årh, det så kjempegodt ut! Jeg elsker indisk! Har du prøvd å lage nanbrød selv? Det har jeg kjempelyst å prøve!

    Mona Isabella Hendry

    12.07.2017 kl.14:10

    Siri Kolstad: Nei det har jeg ikke prøvd, men det bør jeg! takk for tips :)

    Skriv en ny kommentar

    hits