Mona Hendry

6 Tips for shoppings turen.

 • Publisert: 11.07.2017, 12:26
 • Kategori: TIPS
 • Lag en liste om hva du trenger. Gå å se igjennom klesskapet og skriv ned på papir/telefonen hva du faktisk trenger. Skriv ned bukser, topper, kjoler osv og ha notatene tilgjengelig når du er på shopping. Du ender da opp med mer av hva du trenger, og mindre av hva du ikke trenger. 

  Gjør research. Få oversikt over hva butikken har ved å se i nettbutikken. Nettbutikken er mer oversiktlig hvor du kan se en hver produkt. Finn plaggene du ønsker å prøve også lagre dem på telefonen og se etter dem. Dette vil gjør at du har et mål og ender ikke opp med masse spontane plagg.   

  All about the basic. Du slår ikke feil med basic klær. Kjøp litt av dem også, for det er de klærene du strekker deg til i hverdagene.

  Tenk deg godt om. Kommer du til å bruke plagget? Har du noe som passer sammen med det? Liker du det så godt at du kunne byttet til det her og nå? Hvis du blir sikkelig glad når du tar det på, kjøp plagget. Er du litt usikker, tenk deg mer på det og heller få betjeningen til å legge den til sides. 

  Ikke bare kjøp fordi det er salg. Supert det er salg, let's shop! MEN når du kjøper ting på salg så pass på at det er faktisk ting du vil bruke! Ville du kjøpt plagget om den ikke var på salg? Ville du kjøpt plagget om den kostet 100kr mer?

  Vær obs på hva klær du går i når du shopper. Ha på deg klær som er komfortabel for hvis du ikke er komfortabel vil det påvirke humøret ditt og gjør shoppingen til en mindre kjekk opplevelse. Gå også i lette klær. Det lureste er alltid å prøve klærne i butikken og for at du skal orke det bør du gå i klær som kommer lett av og på.


  (bilde Tumblr.com)

 • Publisert: 11.07.2017, 12:26
 • Kategori: TIPS
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits