Mona Hendry

Flyttedagen (03.Juli)

 • Publisert: 07.07.2017, 12:49
 • Kategori: DIVERSE
 • 09.29 Nå sitter jeg her i Stavanger på togstasjonen å venter på kystbussen. Jeg stod opp litt før syv for jeg måtte opp på butikken for å levere en pakke som skal returneres. Hehe alltid i siste liten! Jeg pakket nesten alt i går kveld så var ikke mye som skulle gjøres i dag, så jeg fikk slappet av litt. Mamma, dad og storebroren min skal kjøre den lille lastebilen opp til Karmøy så jeg måtte ta kystbussen, for det er tre seter. Jeg tok bussen fra meg klokken 9 til Sandnes, og tok bussen fra Sandnes rundt 09.12. Skulle egentlig ta 09.22 men det kom en før som kjørte rett til Stvg. Er veldig tidlig ute nå som jeg er her halv og bussen går kvart over 10, men bedre å være tidlig enn sen!

  11.05 Nå sitter jeg på ferja i piss regn!! For et vær vi endte opp med.. Veldig kjedelig at været er sånt. Bare håper at det lyser opp litt når vi skal bære tingene inn i leiligheten på Åkra. Her sitter jeg på ferja og skriver på pcen mens jeg trykker i meg sørlandschips og Pepsi Max! Var så sulten på bussen. Det verste er å være trøtt og sulten samtidig?.

  Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

  12.25 Endelig er jeg hos mormor! Har satt meg godt på kjøkkenbordet etter å ha ordnet noe for oss å spise. Sist jeg bodde her på Åkra spiste jeg ofte lunsj hos mormor, og vi hadde alltid smørbrød med karbonade og ost! Så det har jeg lagt til nå:) Fikk en melding at de andre er på vei så nå er det bare å vente. Heldigvis regner det ikke så mye her nå.

  14.20 Er i den nye leiligheten. Har vasket gulvene i andre etasje og venter nå på mamma og de skal komme med møblene. Hehe mormor står utenfor å blir venner med naboene! 

  15.56 DAMN! fyf... Så mye vi hadde med oss! siden jeg ikke var der når alt skulle inn i lastebilen så fikk jeg stort sjokk nå! hele første etasje er fult av møbler. Jeg, mamma og mormor står bare her å ser på gutta boys bære rundt på møbler! off får litt dårlig samvittighet.  

  Processed with VSCO with hb2 preset

  18.29 TIDEN HAR GÅTT SÅ FORT! Vi har vært på butikken og kjøpt masse mat. Bi har fått opp de store møblene og har kun esker igjen. Deilig følelse og de "grunnleggende" på plass. Vi alle er kjempe slitne, sultne og svett. GLEDER MEG TIL DUSJ OG PIZZA! Mamma og jeg skal åpne baileys senere i kveld.

  18.39 MORMOR KOM MED MAT. Horn med ost å skinke! NAM.

  21.01 Nå sitte jeg og mamma godt i sofaen med hver sitt glass av Pepsi max. Vi har styrt mye på kjøkkenet og plassert masse og nå begynner det å gå frem! Vi har ikke spist middag enda hehe, men det kommer etter hvert. 

  21.52 Still going strong!

  23.05 Nå har vi satt oss ned i sofaen og gitt opp for dagen! Vi har klart utrolig masse i løpet av kvelden. Vi er ferdig med kjøkkenet og nå mangler mest å plassere alt i rommene (klær og ting). En del klær som skal også vaskes. Akkurat nå klarer jeg ikke noe enn å sitte på sofaen en stund før jeg hopper i dusjen også i seng.

  01.04 Ennå våken. Mamma og jeg sitter nede i stua etter begge har dusjet og tatt på sengeklær (det er noe av det verste jeg vet, men elsker følelsen av nytt sengetøy). Vi kan ikke gå å legge oss før våre hår har tørket, og vi er late nok til å ikke finne hårføneren min hehe.

 • Publisert: 07.07.2017, 12:49
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits