Mona Hendry

10 rare fakta om meg.

 • Publisert: 25.06.2017, 16:02
 • Kategori: DIVERSE
  1. Jeg elsker å være alene. Jeg er et menneske som virkelig trivs i mitt eget selskap! Det er ikke ofte jeg kjeder meg og jeg setter pris på tiden jeg får alene. Jeg er veldig sosial av meg og trives godt med andre, men trenger ofte tid for meg til å slappa av. 
    
  2. JEG ELSKER SPEKKHOGGERE! Alt forandret seg for meg når Tilikum døde. Avisene var full av "Blackfish" spekkhoggeren, så jeg ble veldig interessert. Jeg bestemte meg for å se Blackfish. Etter det har jeg elsket, og da mener jeg ELSKET spekkhoggere. Jeg har også blitt veldig engasjert i deres liv i fangenskap! De er så vakre og det gjør meg så vondt å vite at mennesker har revet dem vekk fra sin familie i det ville, og satt dem i en svømmebasseng (FY SEAWORLD!!!) Jeg kan sitte timevis å se på filmer eller Youtube videoer om dem. Spirit animal<3 


    
  3. En av mine største svakhet er bamser. Jeg blir så svak for dem, de er så søte og myke. Når jeg var liten hadde jeg halve sengen min med bamser. Det værste var at alle bamsene måtte vises ellers trodde jeg de ville bli leie seg. Ja jeg trodde mine bamser hadde følelser. Det er noe jeg har vokst i fra meg, litt i hvert fall. 
    
  4. Jeg tror på havfruer. Ja jeg tror på havfruer. Ca. 90% av havene i verden er ?uoppdaget?, som i at de ikke har blitt undersøkt. I 2006 hadde vi utforsket ca. 5 prosent av havet. Så det er mange hav mysterier som gjerne ikke har blitt "bevist" og jeg tror havfruer er en av dem. Det gjør også Kourtney Kardashian og Ashley Graham som jeg vet om. Gjerne de ikke ser helt like ut som de ser ut på film, men en form finnes. 
    
  5. Jeg er sikker på at min sjel har levd før. Jeg har en utrolig tilknytning til 20-40 tallet og veldig til 1800 tallet. Jeg elsker å se filmer som har en gammel setting. Jeg får så god følelse når jeg ser på filmer om har en handling i disse tider, og jeg får bare en følelse som om det er et minne. Jeg har også syk tilknytning til Jazz. Når jeg hører en sikkelig god typisk New Orleans jazz sang så får jeg en merkelig følelse i kroppen. En sikkelig følelse av minner og savn. Jeg har så lyst å gå til en person som kan hjelpe deg se dine tidligere liv, å se om det faktisk fungerer!!
    
  6. Jeg ser på film når jeg er full. Når jeg kommer hjem fra byen, en fest eller har bare drukket en del med en venninne så ser jeg på en film før jeg legger meg. Beste kur for hangover. Før kom jeg alltid hjem, tok av meg sminken og la meg for å sove. Da våknet jeg alltid med vondt i hode og kunne føle meg ganske dårlig. Nå når jeg kommer hjem setter jeg på en film å ser til jeg føler meg mer edru, for da er jeg ikke dårlig dagen etter. Som oftest setter jeg på Free Willy hehe.. 
    
  7. Jeg er veldig avhengig av brus. Pepsi max og sprite. Jeg klare ikke å slutte drikke når jeg først begynner. Jeg drikker opp et stort glass på en-to-tre. Alle vennene mine synes det er så rart og morsomt. En gang var jeg og Camilla hos en kompis å spiste taco. Kompisen vår fylte opp et glass brus til meg også hadde jeg drukket det opp før han fikk helle opp sin egen brus. Han ble helt forvirret først for han trodde ikke han hadde gitt meg brus, så når han forstod at jeg hadde drukket alt så ble han såå overrasket. Hehehe Norske talenter here i come. 
    
  8. Jeg elsker tacky engelske reality serier. Min all time favourite serie er Geordie Shore! Det er så kjekt! Det er så morsomt å se hvordan de oppfører seg og alt dramaet, det er litt som Paradise Hotel (BARE MYE BEDRE) . Er som dop for meg. Først når jeg begynte å se på det så var det på MTV klokken 23.00-01.00, så jeg var oppe i ukedagene til et hver kveld for å se dette. Nå har det gått nye episoder på søndager som jeg har sett, men siste episode var på forrige søndag... Så ikke noe Geordie Shore på meg i kveld!! Nå venter jeg bare spent på neste sesong!


    
  9. Jeg er en bakterie-freak. Jeg klarer ikke at rene klær skal vær i kontakt med noe som kan være skittent. Verste jeg vet er når rene klær blir lagt på sengen! Jeg vasker kjeller leiligheten min ganske ofte, så og si hver søndag! Jeg sliter veldig å dele toalett med andre. Hvis jeg ikke går på min do nede i kjelleren og går oppe, må jeg vaske doen før jeg bruker den. Er jeg på en offentlig toalett må jeg legge dopapir rundt hele dosetet før jeg kan sette meg. Veldig slitsomt om du virkelig må veldig på do.. 
    
  10. Jeg elsker og bruker konstant mine Adidas sandaler! Jeg går med dem hele tiden og bruker nesten ikke andre sko. Alle synes det var så rart at jeg gikk med dem nesten hverdag på skolen. JEG GIKK MED DEM PÅ SKOLEAVSLUTNINGEN! NÅR VI FIKK STANDPUNKT KARAKTERENE VÅRE! hehe det var faktisk ganske morsomt. Når jeg gjorde meg klar så tenkte jeg til meg selv at jeg må ha på sko også tenkte jeg på hvilke sko jeg skulle bruke. Så kom tiden for at jeg skulle gå. Jeg måtte skynde meg for å rekke bussen, så uten å tenke over det slengte jeg på meg Adidas sandalene og gikk. La ikke merke til at jeg hadde dem på før jeg var ved buss stoppet. LOVE THEM. 
 • Publisert: 25.06.2017, 16:02
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits