Mona Hendry

SWEET TWENTY

 • Publisert: 21.06.2017, 11:00
 • Kategori: DIVERSE
 • "Your twenties are the selfish years. Old enough to make the right decisions and young enough to make the wrong ones. Be selfish with your time - travel, explore, fall in and out of love, be rediculous and silly, stupid and wild. Be twenty something"

  I dag er dagen jeg blir hele tjue årl. Når folk spør hvor gammel jeg er må jeg innrømme at jeg har sagt 20 eller snart 20 i noen måneder nå hehe.. Jeg ble født den 21. Juni 1997 klokken 19:16 Haugesund sykehus. Denne dagen har jeg ventet på lenge. Jeg er endelig "voksen", iallfall på papir, og ikke lengre en tenåring. 

  I går satt jeg i stuen med foreldrene mine. Jeg gikk på kjøkkenet for å hente noe og når jeg kom tilbake til sofaen fant jeg en litt stor ROSA eske på plassen min. Som regel får jeg egentlig kun kort og penger fra mamma og dad, men nå hadde de stelt i stand noe mer. jeg åpnet først et kort hvor det stod gratulerer med dagen med penger i. Da jeg åpnet esken ble jeg ærlig talt mer glad enn å få pengene! Veien til denne damens hjerte er via GODIS!! Og det var akkurat det som var oppi (og litt alkohol). Esken inneholdt mine favoritter bamsemums, daim sjokolade plate, daim småbiter, liten musserende vin, redbull, liten flaske jeger, holiday dip, American classic popcorn, poppers og pringles. Fy fader så mye godt! Foreldrene mine kjenner meg alt for godt. 

  "Monas little pink party box" ;)

  Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

  Se så fin!! fult av godis <3 Det lå også et kort i esken som dad hadde skrivet. Et morsom kort som vi lo godt av!

  Nå har jeg bare gjøre meg klar til senere, for jeg har nemlig klart å få med meg mamma for å se pirates of the caribbean. Det er så passende at jeg skal se den filmen på bursdagen min. Jeg elsker de filmene, og Johnny Depp! Etter filmen skal vi på favoritt restauranten min her i Sandnes, Al Forno på bystasjonen! Gleder meg. 

 • Publisert: 21.06.2017, 11:00
 • Kategori: DIVERSE
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits